Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

ТЕМА: Epicstar zaloguj przez aplikację

Epicstar zaloguj przez aplikację 2 нед. 1 день назад #212633

• Zorave
  • Zorave аватар
  • Вне сайта
  • Живу я здесь
Siemka, próbuję epicstar zaloguj przez aplikację mobilną, ale za każdym razem po wpisaniu danych wyskakuje błąd "nieprawidłowe dane logowania". Na stronie przez przeglądarkę działa normalnie, więc to nie kwestia hasła. Czy to możliwe, że aplikacja nie synchronizuje się z serwerem, albo że mam starą wersję? Próbowałem reinstalować, ale nic to nie dało. Może ktoś ma podobny problem i wie, jak to obejść?
Администратор запретил публиковать записи гостям.

Epicstar zaloguj przez aplikację 2 нед. 1 день назад #212634

• Megarub
  • Megarub аватар
  • Сейчас на сайте
  • Живу я здесь
Hej, miałem identyczną sytuację i okazało się, że aplikacja wymagała aktualizacji do najnowszej wersji, ale nie pobierała jej automatycznie ze sklepu. Musiałem ściągnąć najnowszy plik APK bezpośrednio ze strony kasyna, bo wersja w Play Store była opóźniona o dwie aktualizacje. Po ręcznej instalacji wszystko zadziałało bez zarzutu. Jeśli nie chcesz instalować nowego pliku, spróbuj usunąć dane aplikacji w ustawieniach systemowych – często pomaga, gdy pamięć podręczna przechowuje stare dane logowania, które kolidują z nowym protokołem zabezpieczeń. Możesz też sprawdzić, czy masz włączone uprawnienia do przechowywania danych, bo bez tego aplikacja nie zapisuje plików konfiguracyjnych. U mnie dodatkowo pomogło wyłączenie VPN, bo system antyfraudowy czasem blokuje logowanie z nietypowych lokalizacji. Jeśli nadal masz problem, to napisz do supportu – oni mogą sprawdzić, czy Twoje konto nie ma blokady na logowanie mobilne. Więcej porad o logowaniu i aplikacji znajdziesz tutaj: epicstar zaloguj
Администратор запретил публиковать записи гостям.
Работает на Kunena форум