Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

ТЕМА: Vavada pl logowanie – co zrobić gdy nie działa has

Vavada pl logowanie – co zrobić gdy nie działa has 1 день 7 ч. назад #212571

• Zorave
  • Zorave аватар
  • Сейчас на сайте
  • Живу я здесь
Cześć, od rana próbuję się zalogować na swoje konto, ale vavada pl logowanie cały czas odrzuca moje hasło. Jestem pewien, że wpisuję dobrze. Kliknąłem opcję "zapomniałem hasła", ale link resetujący nie przychodzi na maila. Sprawdziłem spam i inne foldery – nic. Czuję już lekką panikę, bo mam tam nierozliczone środki. Czy to możliwe, że ktoś przejął moje konto? A może serwer leży? Znajomy mówi, że normalnie się loguje, więc u mnie musi być coś nie tak. Nie wiem, czy pisać do supportu, bo boję się, że uznają mnie za oszusta. Poradźcie coś, jestem załamany.
Администратор запретил публиковать записи гостям.

Vavada pl logowanie – co zrobić gdy nie działa has 1 день 6 ч. назад #212573

• Megarub
  • Megarub аватар
  • Сейчас на сайте
  • Живу я здесь
Rozumiem twoje zdenerwowanie, sam bym się martwił. Ale nie wpadaj w panikę. Przy vavada pl logowanie problemy z hasłem i brak maila resetującego mogą wynikać z przeciążenia serwera lub błędu po stronie dostawcy poczty. Po pierwsze, spróbuj zalogować się przez przeglądarkę w trybie incognito. Czasem działa. Po drugie, sprawdź czy na pewno podałeś właściwy adres email przy rejestracji. Jeśli nic nie pomaga, napisz na czacie do supportu. Mają całodobową pomoc. Przygotuj swój login i przybliżoną datę ostatniej wpłaty. Oni zweryfikują twoją tożsamość i wyślą link resetujący ręcznie. Twoje środki są bezpieczne, nikt ich nie ruszy. Więcej informacji znajdziesz tutaj: vavada pl logowanie . Nie odpuszczaj, a sprawa się wyjaśni.
Администратор запретил публиковать записи гостям.
Работает на Kunena форум