Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

ТЕМА: Vavada free spin - kaptok rendszeresen ilyen ajánl

Vavada free spin - kaptok rendszeresen ilyen ajánl 1 нед. 5 дн. назад #212370

• Zorave
  • Zorave аватар
  • Сейчас на сайте
  • Живу я здесь
Sziasztok. Nagyon szeretem a freespineket, mert izgalmas és nem kell hozzá külön pénz. A Vavada free spin ajánlatokat mennyire osztogatják rendszeresen? Mostanában kaptatok ilyet mondjuk heti szinten, vagy csak nagyon ritkán? És hogyan kell őket aktiválni? Automatikusan megjelennek a fiókban, vagy kell hozzá valami kód? Kifejezetten az érdekelne, hogy a hűséges játékosoknak jár-e mondjuk minden héten valami kis jutalom. Előre is köszi.
Администратор запретил публиковать записи гостям.

Vavada free spin - kaptok rendszeresen ilyen ajánl 1 нед. 5 дн. назад #212372

• Megarub
  • Megarub аватар
  • Сейчас на сайте
  • Живу я здесь
Szia. A Vavada free spin ajánlatok gyakorisága attól függ, mennyit játszol és milyen szintű a tagságod. Új játékosként az első befizetésnél szoktak adni mondjuk 50-100 freespint. Utána a VIP programban időnként jönnek heti szinten is, de nem automatikusan – általában be kell jelentkezned a promóciós részlegre, és ott le kell kérned őket. Én a második hónapban kaptam egy heti freespin csomagot anélkül, hogy kódot kellett volna beírnom, egyszerűen csak a postaládámban volt. Aztán volt olyan időszak, hogy három hétig semmit. Szóval nem kiszámítható. Amit javasolok: kapcsold be az értesítéseket az oldalon, hogy ne maradj le semmiről. Ha szeretnéd tudni a legfrissebb freespin lehetőségeket, itt is nézz körül: vavada free spin
Администратор запретил публиковать записи гостям.
Работает на Kunena форум