Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

ТЕМА: Jak założyć konto w Vavada i zgarnąć bonus?

Jak założyć konto w Vavada i zgarnąć bonus? 3 мес. 2 нед. назад #210841

• Zorave
  • Zorave аватар
  • Сейчас на сайте
  • Живу я здесь
Witam. Zainteresowało mnie Vavada, ale nigdy wcześniej nie grałem w tym kasynie. Chciałbym się dowiedzieć, jak wygląda proces rejestracji krok po kroku. Czy to jest skomplikowane? I co z bonusami – słyszałem o darmowych spinach za rejestrację, ale nie wiem, jak to działa. Czy te darmowe spiny są od razu, czy trzeba coś wpłacić? I jak później wypłacić ewentualne wygrane z bonusu? Jeśli ktoś niedawno zakładał konto, to bardzo proszę o instrukcję i ewentualne wskazówki, na co uważać.
Администратор запретил публиковать записи гостям.

Jak założyć konto w Vavada i zgarnąć bonus? 3 мес. 2 нед. назад #210842

• Megarub
  • Megarub аватар
  • Сейчас на сайте
  • Живу я здесь
Cześć. Rejestracja w Vavada to formalność, zajmuje dosłownie 2-3 minuty. Robiłem to całkiem niedawno, więc opiszę Ci to krok po kroku.

Najpierw wchodzisz na działającą stronę kasyna, na przykład przez to lustro: vavada. Na stronie głównej znajdujesz przycisk "Rejestracja". Klikasz i wypełniasz prosty formularz – podajesz adres e-mail, wymyślasz hasło, wybierasz walutę. Potem akceptujesz regulamin i wysyłasz. Na podany e-mail dostajesz link aktywacyjny – klikasz i konto gotowe.

Bonus powitalny jest naprawdę spory. Dostajesz 100% bonusu od pierwszego depozytu (do 1000 USD) oraz 100 darmowych spinów bez depozytu! Te darmowe spiny są przyznawane od razu po rejestracji, bez konieczności wpłacania własnych pieniędzy. Trzeba je tylko aktywować w ciągu 14 dni. Wymóg obrotu (tzw. wager) to x35, co jest całkiem standardowe. Wygrane z darmowych spinów trafiają na saldo bonusowe i dopiero po spełnieniu warunków obrotu można je wypłacić. Polecam od razu przeczytać regulamin promocji, żeby wiedzieć wszystko o warunkach.
Администратор запретил публиковать записи гостям.
Работает на Kunena форум